Pomysł na śniadanie / Ryby / Wielkanoc

Pasta z łososia

wtorek, 11 Kwiecień 2017, autor: , Brak Komentarzy »

Chrupiące krakersy i twarożek z wędzonym łososiem  – smaczna i efektowna przekąska, która będzie fajnie wyglądać na wielkanocnym stole. Krakersy możecie kupić, lub upiec samodzielnie.

Składniki:

  • 150 g wędzonego łososia
  • 125 g śmietankowego serka kanapkowego
  • krakersy ok. 20 sztuk
  • koperek
  • sól, pieprz

Serek i wędzonego łososia blendujemy na gładki krem. Doprawiamy do smaku pieprzem i ewentualnie solą. Gotową pastę przekładamy do szprycy i nakładamy na krakersy. Na koniec ozdabiamy koperkiem i gotowe. Możemy to zrobić dowolnie, niekoniecznie tworząc wzór marchewki.

pasta z wędzonego łososia

Podziel się na:
  • Facebook
  • Blip
  • Blogger.com
  • Drukuj
  • Flaker
  • Gadu-Gadu Live
  • PDF
  • Twitter

Tagi: , , , , , ,

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

«

»