Ciasteczka

Kruche ciasteczka z budyniem

niedziela, 4 Kwiecień 2010, autor: , Brak Komentarzy »

Kruche ciasteczka z budyniem

składniki:

  • 220 g mąki pszennej
  • 120 g miękkiego masła
  • 100 g cukru
  • 1 opakowanie budyniu waniliowego bez cukru
  • 2 żółtka
  • 2 łyżki mleka

Wszystkie składniki zagnieść. Ciasto rozwałkować na grubość około jednego centymetra i foremką lub kieliszkiem wycinać kształty. Ułożyć ciasteczka na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia. Piec w 180 stopniach przez około 12 minut.

Podziel się na:
  • Facebook
  • Blip
  • Blogger.com
  • Drukuj
  • Flaker
  • Gadu-Gadu Live
  • PDF
  • Twitter

Tagi:

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

«

»